Foto: DELFI

Populārā skatuves māksliniece Liene Greifāne (attēlā) marta beigās nāca klajā ar publisku paziņojumu, ka ir sava otrā bērniņa gaidībās, un tam, kā mainās dziedātājas ķermenis, vairāku nedēļu garumā bija iespējams sekot līdzi arī TV3 šovā Izklausies redzēts.

Runas par to, ka Liene gaida mazuli, parādījās jau marta sākumā, kad vērīgākie šova skatītāji bija pamanījuši izmaiņas viņas ķermeņa aprisēs, bet pati dziedātāja toreiz šīs runas sarunā ar DELFI Izklaide nedz apstiprināja, nedz noliedza. Vēlāk gan viņa ieviesa skaidrību, publicējot grūtniecību apstiprinošu foto savā Instagram profilā. 

Lai gan pagaidām Liene publiski nav atklājusi faktu, kad pasaulē gaidāms viņas un mīļotā vīrieša Igora kopīgais mazulis, viņas ķermeņa formas kļuvušas ievērojami kuplākas un sievišķīgākas, un to skaidri varēja novērot arī šova Izklausies redzēts fināla raidījumā.

Slavenību "popielas" noslēgumā mūziķe atveidoja dziedātāju Sāru Braitmenu, un uz skatuves viņa kāpa kleitā ar ievērojamu un visnotaļ pikantu dekoltē izgriezumus, kas visā krāšņumā izcēla mūziķes raženās un sievišķīgās krūtis.

Jau vēstīts, ka Liene jau audzina dēliņu Sebastianu Matiasu, bet laulība ar bērna tēvu - uzņēmēju Arti Bronušu - 2011. gada vasarā tika šķirta. Kopš pērnā gada rudens dziedātāja publiskus pasākumus apmeklē kopā ar savu jauno mīlestību Igoru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!