Foto: Vida Press

Pretrunīgi vērtētajai amerikāņu popdziedātājai Lady Gaga (attēlā) jau ir zināma pieredze ar publisku atkailināšanos un izģērbšanos savos šovos, un šonedēļ viņa atkal fanus iepriecinājusi ar krietnu plikumu devu.

Gaga šobrīd devusies sava trešā studijas albuma Artpop koncerttūrē, un otrdien ekstravagantā māksliniece viesojās Ņujorkā, kur izdaudzinātajā Madison Square Garden arēnā savus fanus iepriecināja ar krāšņu un grandiozu šovu.

Koncerta laikā māksliniece nomainīja vairākus ekscentriskus un, nevar noliegt, ērmīgus tērpus, un kādā brīdī viņa uz skatuves pat atradās pa pusei plikiņa - nevēloties sevi apgrūtināt ar došanos aizkulisēs, mūziķe nolēma pārģērbties turpat uz skatuves visu acu priekšā.

Arī pārģērbšanos Lady Gaga, protams, pārvērta par veselu šova programmu, kuras laikā viņa, koncerta apmeklētāju ovācijām un aplausiem skanot, lēnā garā atbrīvojās no iepriekšējā tērpa, lai uzvilktu nākamo.

Mūziķe burtiski izgaršoja katru publiskās atkailināšanās sekundi, savukārt satricinātā publika nespēja vien beigt sajūsmināties par faktu, ka viņu dievinātais un pielūgtais elks piepildījis daudzu fanu kvēlāko sapni un jau atkal attaisnojis uz sevi liktās cerības. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!