Foto: F64

Aizvadītajā nedēļas nogalē Vērmanes dārzs bija pārvērties par īstu oāzi alus cienītājiem – tur norisinājās par pastāvīgu tradīciju kļuvušais lielākais alus festivāls Baltijas valstīs Latviabeerfest.

Šī bija jau ceturtā reize, kad Rīgā notika alus festivāls, un arī šogad pasākuma apmeklētājiem bija iespēja ne tikai degustēt desmitiem dažādu atspirdzinošā dzēriena šķirņu, bet arī piedalīties dažādās atrakcijās un baudīt daudzveidīgu muzikālo piedāvājumu.

Šogad uz alus festivāla skatuvēm kāpa tādas muzikālās apvienības un izpildītāji kā Pirmais kurss, Otra puseSestā jūdze, Rikardions, Emburgas zēni, Miks Dukurs un citi, bet apmeklētāji varēja piedalīties virves vilkšanas sacensībās un citās jestrās izdarībās.

Tāpat pasākuma drosmīgākajiem apmeklētājiem bija iespēja piedalīties dažādos konkursos, no kuriem vislielāko atsaucību guva gan mērīšanās ar brangākajiem alus vēderiem, brašuļu tetovējumu izrādīšana un daiļavu konkurss Mis Latviabeerfest, kurā tika vērtēta ne tikai meiteņu daile, bet arī veiklība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!