Foto: Vida Press
Jūnija vidū Brazīlijā sāksies pasaules čempionāts futbolā, un ne tikai Pasaules kausa finālturnīrā iekļuvušo komandu spēlētāji, bet arī viņu fani visā pasaulē jau sākuši nopietni gatavoties mēnesi ilgajam sportisko kaislību maratonam.

Atzīmējot lielā futbola notikuma tuvošanos, par īpašu akciju parūpējusies vācu modele Mikaela Šāfere (attēlā), kura, šķiet, izmanto katru gadījumu, lai papozētu gandrīz plikiņa.

Arī par pasaules čempionāta futbolā atbalsta akcijas vietu viņa bija izvēlējusies Brandenburgas vārtu pakāji, kur, par prieku fotogrāfiem un nejaušiem garāmgājējiem, vācu daiļava izrādījās seksīgā tērpā ar futbola atribūtiku.

Mikaela ir viena no populārākajām un nopelniem bagātākajām vāciešu kailfoto modelēm, un viņas "firmas zīme" ir foto sesijas atklātā dabā. Pozēšana plikai ir viņas pamatdarbs un lielākā aizraušanās, bet nedēļas nogalēs sieviete piestrādā par dīdžeji.

Modele, kura pati sevi mēdz dēvēt arī par aktrisi un dziedātāju, gozējusies gandrīz visu populārāko vīriešu žurnālu glancētajās lappusēs, piemēram, Men's HealthPlayboy un FHM. Savukārt 2006. gadā Mikaela kļuva par Maxim Vācijas izdevuma "gada meiteni".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!