Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu sabiedrības dāma Kima Kardašjana (attēlā), kas pazīstama ar saviem atklātajiem tērpiem un brango dibenu, piedalījusies visai pikantā žurnāla GQ britu izdevuma foto sesijā.

Žurnālam, kas nereti tiek dēvēts par ietekmīgāko pasaulē, 33 gadus vecā skaistule pavisam plikiņa pozējusi uz atlasa palagiem un augstpapēžu kurpēs.

Tāpat Kardašjana žurnālā tiek godināta kā "gada sieviete", jo šādu titulu viņa nupat izpelnījusies izdevuma lasītāju un žurnālistu kopīgajā balsojumā par 2014. gada ietekmīgākajām sievietēm pasaulē.

Tiesa, šāda izvēle jau izraisījusi arī kritiku, jo daudzi nelabvēļi ironizē, ka Kardašjana savā dzīvē nedara praktiski neko lietderīgu, bet kaut kādā veidā pamanās gadā nopelnīt 30 miljonus dolāru.

Šī, protams, nav pirmā Kardašjanas kailfoto sesija (viņa ir pat pozējusi kopā ar vīru Kanji Vestu), tomēr pēc meitiņas Nortas nākšanas pasaulē Kima kādu laiku centās atgūt optimālo figūru.

Tikmēr Kardašjanas vīrs Vests jau piedraudējis ar fizisku izrēķināšanos ikvienam, kurš uzdrīkstēsies pasmieties par viņa sievu vai bērnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!