Foto: Vida Press

Amerikāņu televīzijas šovu zvaigzne, sabiedrības dāma un repera Kanjes Vesta laulātā draudzene Kima Kardašjana (attēlā), izvēloties apģērbu, stingri turas pie pārliecības, ka tā galvenā funkcija nebūt nav apslēpt ķermeni, bet gan gluži pretēji – izcelt visus labumus.

Šo savu garderobes veidošanas moto Kima kārtējo reizi demonstrējusi šonedēļ Ņujorkā, kur fotogrāfi viņu pamanījuši, iznākot no dzīvesvietas, - 33 gadus vecā TV zvaigzne bija izvēlējusies neparasta piegriezuma gandrīz caurspīdīgu zīda blūzi ar ļoti atklātu dekoltē.

Tāpat manīgajiem paparaci citviet šonedēļ izdevies iemūžināt Kardašjanu kopā ar 14 mēnešus veco meitiņu Nortu - māte pirms iziešanas sabiedrībā bija parūpējusies, lai atvases tērps tiktu pieskaņotas viņas tēlam, un abas apžilbinājušas fotogrāfus ar eleganti melnu stilu.

Kā atzinusi pati Kima, mazajai Nortai gluži tāpat kā māmiņai ļoti patīk pozēt fotogrāfiem un mazulīte nemulstot no sev pievērstās uzmanības, kad kopā ar māti vai abiem slavenajiem vecākiem dodas pastaigās.

Mazā Norta arī iemācījusies vienu no mūsdienās nepieciešamākajām prasmēm - kad pret viņu pavēršoties fotoobjektīvi, meitenīte mēdzot savilkt lūpas tūtiņā vai taisīt "pīļknābi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!