Foto: Vida Press

Par pasaulē populārākās pēcpuses īpašnieci noteikti uzskatāma amerikāņu televīzijas šovu zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā) – lai gan viņa atpazīstamību ieguvusi realitātes šovos, to saglabāt un vairot viņai līdzējušas tieši auguma aprises.

Jau uzsākot publiskās gaitas, Kima skaidri apzinājusies savas stiprās puses - savulaik viņa regulāri izvēlējās tērpus, kas izcēla kuplās krūtis, bet tajās reizēs, kad tērpa augšdaļa ir slēgta, viņa izceļ dibentiņu.

Pēc viņas viesošanās modes nama Versace villā Maiami ārvalstu medijos parādījušās jaunas fotogrāfijas, kurās manīgie paparaci galveno uzmanību, kā jau ierasts, pievērsuši tieši viņas pēcpusei, un drīz vien pēc bilžu publicēšanas uzvirmojušas arī runas par to, ka Kardašjanas dupsītis ir kļuvis vēl lielāks.

Jau vēstīts, ka Kima aizvadītā gada vasarā laida pasaulē repera Kanjes Vestes meitiņu, un drīz vien pēc dzemdībām viņai jau lepni gozējās atklātos un ķermeņa formas izceļošos tērpos, apliecinot, ka atgūt formu pēc dzemdībām viņai nav bijis grūti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!