Foto: Reuters/Scanpix

Aizvadītajā nedēļas nogalē notikusī ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonija Holivudā tika atzīmēta ar vairākām ballītēm, bet par slavenību apmeklētākajiem kļuva žurnāla Vanity Fair un dziedātāja Eltona Džona rīkotie burziņi.

Pēdējos pāris gadus, apmeklējot publiskus pasākumus, arvien vairāk dāmu apakšveļu izvēlas atstāt mājās - viss sākās ar atklātiem krūšu daļas izgriezumiem, kas nepieļāva krūšturu valkāšanu, bet tagad modē nākušie tērpi ar caurspīdīgām sānu joslām liedz dāmām arī apakšbiksīšu valkāšanu.

Ja "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijā daiļā dzimuma pārstāves kailu miesu pārlieku nezibināja, tad abās lielākajās slavenību ballītēs par plikuma trūkumu sūdzēties nebija nekāda pamata - aktrises, modeles un dziedātājas gozējās pat ļoti atklātos tērpos, no kuriem daži vairāk līdzinājās apakšveļas komplektiem vai naktstērpiem.

Eltona Džona AIDS fonda rīkotajā labdarības mirdzēja tādas zvaigznes kā Britnija Spīrsa, modele Heidija Klūma, kura vēlāk paguva apmeklēt arī Vanity Fair burziņu, dziedātāja Mela B, un citas šovbiznesa pārstāves, kā arī, protams, sabiedrības dāma Kima Kardašjana, kuras sarkanās kleitas iespaidīgais dekoltē gan šoreiz nebija pats pamanāmākais.

Starp Vanity Fair burziņa izteiksmīgāko dekoltē īpašniecēm minama aktrise Kristīna Hendriksā, Lady Gaga, kura bija atsteigusies no Eltona Džona ballītes un pat paguvusi pārģērbties tērpā ar oriģināla piegriezuma sānu daļu, aktrise Rīza Viterspūna un citas, bet nedalītu uzmanību izpelnījās modele Irina Šaika, kura pasākumu apmeklēja apakšveļai līdzīgā ietērpā.

Tiesa, pamatotas bažas radušās ar modes dzīvi attāli saistītiem cilvēkiem - ja pēdējos gados mediju un sabiedrības uzmanību izdevies piesaistīt ar augumu ļoti atsedzošiem tērpiem, tad tagad tas vairs nevienam lielu pārsteigumu nesagādā, un ir interesanti, kā tuvākajā nākotnē šovbiznesa zvaigznes mēģinās gūt tik ļoti nepieciešamo publicitāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!