Foto: Publicitātes foto

Nedēļas nogalē televīzijas skatītāju vērtējumam tika nodots Krievijas komponista Konstantīna Meladzes talantu šovs Хочу к Меладзе, kurā kā vienīgais Baltijas valstu pārstāvis iekļuvis dīdžejs, dziedātājs un modelis Markus Riva (attēlā).

Šova galvenā balva ir sadarbība ar Krievijā populāro komponistu, un projektā kopā ar latviešu drosminieku piedalās talantīgi jaunieši no Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas un Kazahstānas.

Vērīgākie Rivas fani jau pamanījuši, ka pēdējos pāris mēnešus dziedātājs sociālajos tīklos regulāri publicēja fotoattēlus no Maskavas, kur viņš šovasar daudz uzturējās, filmējoties šovam.

Starp citu, Krievijā dziedātājs piedzīvojis arī vizuālās pārvērtības - šoreiz Riva, kurš vienmēr sekojis līdzi aktuālākajām modes tendencēm, atkal ticis pie blonda matu ērkuļa.

Jau vēstīts, ka aizvadītās nedēļas nogalē daudzus televīzijas skatītājus pārsteidza Krievijā populārā šova Голос jaunās sezonas pirmais raidījums - tajā startēja arī latviešu dziedātājs Intars Busulis, kurš iemantoja gan žūrijas, gan publikas simpātijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!