Foto: Privātais arhīvs

Latviešu fitnesa modele Karīna Akmens (attēlā), kura guvusi panākumus pasaules mērogā, turpina priecēt sportiska dzīvesveida cienītājus un jau novembrī piedalīsies pasaules klases fitnesa sacensībās. Gatavojoties lielajam notikumam, Akmens tikusi pie īpaši vareniem muskuļiem.

Fitnesā Akmens ir tikai nedaudz vairāk kā trīs gadus, bet jau guvusi iespaidīgus panākumus gan titulu, gan ārējā izskata ziņā. Ar sociālo tīklu palīdzību Akmens turpina iedvesmot meitenes pievērsties sportiskam dzīvesveidam un labprāt dalās ar diētas un treniņu padomiem.

Ideālā auguma īpašniece saņēmusi piedāvājumu jau novembrī piedalīties prestižās fitnesa sacensībās Londonā, kur tiksies ar pasaules profesionāļiem. Lielā notikuma gaitās skaistule ķērusies pie pavisam dzelžaina treniņu un ēšanas režīma, lai savu augumu izveidotu maksimāli ideālu.

Rezultāti ir acīmredzami - Akmens muskuļu reljefs kļuvis īpaši izteiksmīgs visās ķermeņa zonās. Fani no visas pasaules jau izsaka sajūsmu par Akmens sniegumu, un meitene turpina svīst sporta zālē, lai novembrī varētu parādīt pasaulei sevi savā vislabākajā formā.

Pagājušā gada nogalē fitnesa skaistule atklāja, ka ir sākusi iet uz nopietnu mērķi un tuvākos gadus treniņu ziņā nedomā iepauzēt. "Kad es sāku sacensties, es sev nostādīju mērķi, ka piecu gadu laikā kļūšu par pasaules čempioni. Vēl vismaz trīs gadi būs nopietni jāstrādā, bet es ticu, ka man izdosies," savus nākotnes plānus iezīmējusi seksīgā Akmens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!