Foto: DELFI

Lai gan dažāda lieluma laukumu izskūšana matos vairs nav uzskatāma par trendu, pazīstamais modes eksperts un blogeris Deniss Ševeļovs slavē dziedātāju Candy jeb Lieni Greifāni (attēlā) par uzdrīkstēšanos noskūt pusi galvas.

"Beidzot viņa tikusi vaļā no tiem briesmīgajiem pārbalinātajiem matiem. Viņai bija tik pārbalināti mati, ka bija grūti atšķirt, kur beidzas viņas seja un kur sākas mati.

Un tā, starp citu, ir izplatīta problēma Latvijas meitenēm - ja grib blondus matus, tad balina uz maksimālo," sarunā ar DELFI Izklaidi Candy sasuku analizē modes pārzinātājs.

Viņš skaidro, ka blondīnēm ar toņa un griezuma izvēli vispār jābūt ļoti uzmanīgām - visas manipulācijas ar matiem jāveic pie ļoti laba friziera. Veidojot Candy jauno sasuku, frizieris esot paveicis ļoti labu darbu.

Deniss spriež, ka dziedātājas sabojātos garos matus pat nevar salīdzināt ar jauno, skaisto frizūru. Lai gan matu izskūšana vairs nav topa aktualitāte, modes ekspertam Candy griezums ļoti patīk.

"Ieteiktu Candy turēties pie šī griezuma. Katrai sievietei vispār pienāk zināms vecums, kad vairs nav ieteicams staigāt ar garajiem "nāriņas matiem". Arī Marika Ģederte kā saīsināja matus, tā izskatās daudz labāk. Un tas attiecas uz visām sievietēm noteiktā vecumā.

Arī Solvitai Āboltiņai jau sen pienāktos izveidot īsāku frizūru. Viņa noteikti vairs nav meitene, lai staigātu ar tik garām cirtām. Ieteiktu viņai boba griezumu vai karē," matu garuma atbilstību dāmu vecumam analizē Deniss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!