Foto: DELFI

Pašmāju skandalozais fotogrāfs Aleksands Sokolovs savā Facebook profilā visai bieži dalās ar pikantiem stāstiņiem no darba ikdienas, atklājot foto sesiju detaļas. Tas licis saausīties dziedātājai LieneiCandy (attēlā), kura paziņojusi, ka mākslinieka vārsmojumi viņai šķiet neticami izdomājumi.

Savā jaunākajā ierakstā fotogrāfs stāsta par ekstrēmu gadījumu, kad pie viņa studijā ieradusies kārtēja kliente, kura vēlējusies izveidot bildi ar nosaukumu Nāriņa, lai vēlāk to uzdāvinātu savam draugam - kaislīgam makšķerniekam.

Sieviete uz bildēšanās sesiju bija paķērusi līdzi līdaku, kuru bija nolēmusi ievietot savā vagīnā tā, lai no tās sprauktos ārā tikai zivs aste. Fotogrāfs, protams, izpildīja klientes vēlmi, tiesa, Candy komentāros paudusi viedokli, ka šis stāsts ir pasaciņa.

"Es reāli nezinu, vai tu pats visus šos stāstus izdomā, vai pie tevis tiešām iet sievietes ar nosliecēm," savu nostāju paudusi Liene, uz ko ātri atbildi sniedzis Sokolovs, taujājot, vai tik dziedātāju gadījumā nav pārņēmusi skaudība, ka citas sievietes ir bez aizspriedumiem.

"Man neskauž. Tur nav, kam skaust. Vienkārši tavi stāstiņi ir pārspīlēti vai neticami. Ja tu katru reizi varētu ielikt tās bildes, kaut bez galvas, ko tās sievietes prasa, tad tas liktos ticamāk. Sākot ar banāniem, ko tavs brālis vēlāk apēda, līdz līdakai vagīnā," savu viedokli pamatojusi mūziķe.

Uz šo komentāru Sokolovs laipni sniedzis savu atbildi, taujājot Lienei, vai viņa piekristu, ka fotogrāfs publicē kādu "ļoti interesantu viņas bildi", bet bez galvas, uz ko Liene aši sāka taisnoties, ka viņa nekad savā vagīnā nav bāzusi svešķermeņus.

"Man nav bildes, kur būtu izmantoti priekšmeti, augļi, dzīvnieki, zivis un citas lietas, kuras iebāztas manā vagīnā. Viss, ko gribēju teikt, ir tas, ka tavas klientes ir ļoti interesantas.

Neviens cits fotogrāfs neko tādu nav stāstījis, tas nozīmē, ka esi vienīgais fotogrāfs Latvijā, pie kura dodas meitenes ar vēlmi tik trakām foto sesijām," jau piesardzīgāk klāstīja Liene.

Dziedātāja pati pavisam plikiņa savulaik pozējusi atklātā un pikantā foto sesijā pie Aleksandra, tādēļ mākslinieks tomēr lūdza mūziķei kārtīgi apdomāt, vai tiešām viņš ir melis, jo Lienei jau nu vislabāk vajadzētu zināt, cik ekstraordinārs ir Sokolovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!