Foto: Publicitātes foto

Oktobra otrajā nedēļas nogalē kluba Coyote Fly viesiem bija iespēja lidināties virs mākoņiem ne tikai klubā allaž valdošās patīkamās atmosfēras un kokteiļu iespaidā – visu nedēļas nogali tur notika īpašā Coyote Fly Airlines ballīte par godu aviācijas darbiniekiem.

Ar labu mūziku priecēja jau par kluba firmas zīmi kļuvušais DJ Gustavitto un nu jau Krievijā slavenais DJ Markus Riva. Par īpaši pikantu priekšnesumu bija parūpējušās dejotājas, demonstrējot visu laiku seksīgāko drošības instrukciju lidmašīnā.

Neizpalika arī laistīšanās ar alkoholu, meiteņu savstarpējās salaizīšanās un cita veida kvalitatīva izklaide.

Ballīti apmeklēja arī vietējās slavenības - klubā relaksējās mūziķis Gacho, tāpat ar meitenēm labprāt pļāpāja skandalozais fotogrāfs Darren Kane.

Par labākajiem tērpiem kā allaž bija parūpējies apkalpojošais personāls - bāra dāmas priecēja ar stilizētiem lidmašīnu apkalpotāju tērpiem, bet kungi bija tērpušies kārdinošos pilotu formas tērpos.

Apmeklētāji labprāt izmantoja iespēju nobildēties kopā ar "stjuartēm" un "pilotiem", lai pēc tam sociālajos tīklos varētu dižoties draugiem ar bildēm it kā no lidostas. Arī vairāki apmeklētāji bija pacentušies īpaši uzposties pasākumam, piemēram, uzliekot kādu cepuri vai masku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!