16 gadus vecais latviešu bundzinieks Kristers Hartmanis (attēlā) no Talsiem šī gada jūlijā daudzus pārsteidza, ierakstot īstu interneta hitu, bet tagad viņš ir gatavs savu panākumu atkārtot.

Jau vēstīts, ka Kristers bija ierakstījis bungu kaverversiju austrāliešu mūziķes Sia dziesmai Chandelier, kuras panākumi pārsteidza pat viņu pašu - līdz šim video YouTube kanālā skatīts jau 263 tūkstošus reižu.

Tāpēc nav pārsteigums, ka fani gaidīja jaunu Kristera veikumu, un nu tas ir klāt - viņš ierakstījis bungu kaverversiju skotu dziedātāja Kalvina Harisa singlam Blame.

Kristers priecājas, ka jau pirmajā dienā pēc video publicēšanas to noskatījušies pieci tūkstoši cilvēku, un skatījumu skaits turpina pieaugt.

Kā informē pats izpildītājs, tāpat kā iepriekšējais klips, arī šis ir uzņemts brīvā dabā Sabilē, tikai nedaudz citā vietā.

Jaunais puisis pirms diviem gadiem pabeidzis Talsu Mūzikas skolu, bet šogad iestājies Ventspils Mūzikas vidusskolā. Viņš spēlē arī Talsu Pūtēju orķestrī.

"Lai neteiktu bungas, sitaminstrumenti jau tagad ir visa mana nodarbe, un ļoti ceru, ka varēšu visu savu mūžu nodarboties ar mūziku. YouTube ir lielisks portāls, kur var sastapt lieliskus talantus un mūziķus. Tur arī es atradu visus savus lielākos elkus," savulaik stāstīja jaunais mūziķis.

Kristers neslēpj, ka pēc video publicēšanas DELFI Izklaidē viņam izteikts daudz interesantu muzikālu piedāvājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!