Foto: Privātais arhīvs

Kamēr pašmāju selfiju mīļotāji jūsmo par Santas numur viens pašbildītēm, kāda cita latviete ar selfijiem īsā laika periodā jau iekarojusi slavu visā pasaulē. Tā ir seksīgā Lelde Liepa (attēlā), kuru dievina un apbrīno desmitiem tūkstoši fanu.

Lelde savu profilu sociālajā tīklā Instagram izveidojusi tikai pagājušā gada martā, bet tas jau savācis gandrīz 20 tūkstošus sajūsminātu sekotāju. Meitenes dzīves kaislība ir selfiji - īpaši laimīgās dienās Lelde iepriecina fanus pat ar vairākām pašbildītēm.

Leldei ir savas iemīļotās selfiju taisīšanas vietas, kurās vienkārši nav iespējams nenobildēties - guļamistabā pie spoguļa un, protams, vannas istabā. Savukārt gulta Leldei ir ideāla vieta, kur bildēt savas krūtis, īpaši rītos.

Eksperte piefiksējusi, ka krūtis vislabāk izskatās uzreiz pēc pamošanās, tāpēc iemūžina tās no rītiem, iepriekš ietērpjoties jaukā vešiņā. Tāpat viņa lepojas ar savu dibenu, kas, protams, arī tiek iemūžināts selfijos. Lelde kā aktīva sportiste iemanījusies īpaši izlocīties, lai iemūžinātu savu pēcpusi profesionāļa cienīgā kadrā.

Katru viņas pašbildīti ar "patīk" atzīmē simtiem un pat tūkstošiem fanu no visas pasaules. Tāpat fani komentāros sūta meitenei savus telefona numurus, izmisīgi lūdzoties, lai skaistule ar viņiem parunājas. Regulāri tiek izteikti neskaitāmi komplimenti Leldes skaistajām acīm, un ļaudis no visas pasaules apbrīno, kā latviešu meitenei izdodas būt tik satriecošai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!