Foto: DELFI

Šonedēļ tika atklātas tās 20 kompozīcijas un izpildītāji, kas Latvijas Televīzijas rīkotajā konkursā Supernova 2015 cīnīsies par ceļazīmi uz starptautisko dziesmu konkursu Eirovīzija.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Aminata.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Starp veiksminiekiem ir arī šova Jaunā talantu fabrika uzvarētāja Aminata Savadogo (attēlā), kura konkursam bija pieteikusies ar dziesmu Love Injected.

Kā vēsta dziedātājas pārstāvji, lai gan arī šis dziedātājas singls ir par mīlestību, jāatzīmē, ka atšķirības tajā ir jūtamas ikvienam.

Rakstot dziesmas vārdus, Aminata likusi akcentu uz to, ka patiesi īsta un dziļa mīlestība ir spēks, kas spēj atdzīvināt sen aizmirstas, bet citreiz pavisam jaunas un nezināmas sajūtas, ko cilvēks nespēj atrast un izzināt.

Šīs spēcīgās emocijas var sajust, arī pateicoties singla producentam Kasparam Ansonam, kurš, šķiet, Aminatas vēstījumu ir sapratis pilnībā, papildinot to ar spēcīgu un atmiņā paliekošu aranžiju.

Jau vēstīts, ka pirmais konkursa Supernova 2015 priekšatlases raidījums tiks demonstrēts svētdien, 18. janvārī, LTV1 pulksten 21:20.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!