Foto: Vida Press

Vācu modele Mikaela Šāfere (attēlā centrā) nelaiž garām nevienu iespēju parādīt visai pasaulei savas tvirtās krūtis, un šonedēļ viņa atradusi jaunu iemeslu, lai to ar pompu izdarītu.

Ceturtdien, 5. februārī, Berlīnē tika atklāts 65. starptautiskais kinofestivāls, un tas bija pietiekami labs iemesls, lai Mikaela atkal izģērbtos.

Šoreiz gan skaistule nepozēja savā ierastajā vietā Brandenburgas vārtu pakājē, bet Potsdamas laukumā, kur arī norisinājās Berlināles atklāšana, un fotosesijā viņai "asistēja" divi lāči.

Mikaela ir viena no populārākajām un nopelniem bagātākajām vāciešu kailfoto modelēm, un viņas "firmas zīme" ir foto sesijas atklātā dabā. Pozēšana plikai ir viņas pamatdarbs un lielākā aizraušanās, bet nedēļas nogalēs sieviete piestrādā par dīdžeji.

Modele, kura pati sevi mēdz dēvēt arī par aktrisi un dziedātāju, gozējusies gandrīz visu populārāko vīriešu žurnālu glancētajās lappusēs, piemēram, Men's HealthPlayboy un FHM. Savukārt 2006. gadā Mikaela kļuva par Maxim Vācijas izdevuma "gada meiteni".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!