Svētdienas, 8. februāra, vakarā Latvijas Televīzijas skatītāju vērtējumam tiks nodota muzikālā konkursa Supernova 2015 otrā tiešraide, kurā par iekļūšanu pusfinālā cīnīsies otrais dziesmu desmitnieks.

Starp atlasē izvēlētajiem izpildītājiem ir arī Signe, kura tautā gan tiek mīļi dēvēta par draisko Signi. Viņa Supernovā uzstāsies ar Reiņa Briģa un Alises Kantes radīto dziesmu Sweet Girl, kas pašai dziedātājai, pirmo reizi dzirdot kompozīciju, šķitusi ne tikai nelatviska, bet arī Eiropas mūzikas stilam neatbilstoša.

Tāpat Signe sapratusi, ka dziesma nav vienkārša un būs ļoti smagi jāstrādā, lai tā skanētu tādā līmenī un kvalitātē, kā tās autors iecerējis.

"Tas ,ka dziesma man patīk, nenozīmē, ka man tā sanāk. Pirmo nedēļu, mācoties un svīstot kopā ar vokālo pedagogu Yanu Kay, man šķita, ka palikšu ātri vien sirma, jo savu balss reģistru es pazīstu un šajā dziesmā bija paredzēts izpildīt daudz augsto nošu.

Man vienmēr tieši spalgās un augstas skaņas ir sagādājušas problēmas. Tieši tāpēc vairāk esmu "izbraukusi" uz piesmakušu un zemu balss tembru, kas man pašai vairāk simpatizējis!" atzinusi Signe, kura tagad ķērusies pie numura horeogrāfijas noslīpēšanas.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!