Foto: DELFI

Kamēr daudzas daiļā dzimuma pārstāves Valentīna dienu pavadīja kopā ar mīļotajiem, tūkstošiem meiteņu un dāmu sestdien, 14. februārī, devās uz Ķīpsalas izstāšu halli, kur norisinājās kārtējā Andele Mandele.

Šoreiz Andele Mandele Grand vienkopus bija pulcējusi 600 tirgotājas, bet visas dienas garumā "pērļu" medībās piedalījās tūkstošiem dažāda vecuma dāmu, no kurām ne viena vien uz pasākumu līdzi bija paņēmušas pavadoņus. 

Rūpējoties par pasākuma dalībniekiem un tā apmeklētājiem,  organizatori bija centušies nodrošināt pēc iespējas ērtākus iepirkšanās  apstākļus - pasākumam bija rezervēta visa Ķīpsalas jaunā halle , par muzikālo noformējumu rūpējās DJ Toms Grēviņš, bet iepirkšanās  enerģijas atjaunošanai bija sarūpēta zona, kur iemalkot  kafiju, nobaudīt uzkodas un spirdzinošus dzērienus.

Andele Mandele, kas šogad atzīmēs savu četru gadu jubileju, norisinās četras reizes gadā, taču tai papildus nākušas tādas andeles kā Andelemandele KIDS, reģionālās andeles, pavasarī - Special &Cheap Andelemandele, kur visas cenas ir līdz 10 EUR,  kā arī īpašās svētku andeles pirms izlaidumu/ kāzu laika un Jaungada ballēm, kur dāmas tirgo tikai un vienīgi svētku drānas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!