Foto: DELFI

Sestdien, 13. septembrī, Rīgā noticis kārtējais garderobju izpārdošanas pasākums Andele Mandele Grand. Meiteņu, kas gatavas izpārdot savu un bērna skapju saturu, lai iegūtu naudiņu, par kuru iegādāties kaimiņienes garderobes labumus, kļūst arvien vairāk, tāpēc šoreiz pasākumam bija atvēlēta lielākā no Ķīpsalas izstāžu centra hallēm.

Lielā tirgošanās Ķīpsalā norisinājās no vienpadsmitiem rītā līdz pat pieciem vakarā, un šo iespēju saturīgi pavadīt sestdienu izmantoja vairāki tūkstoši Latvijas meiteņu. Šopinga prieks Ķīpsalā nemazinājās ne minūti, padarot laimīgas dažāda vecuma dāmas.

Kā allaž īpaši piedomāts bija par jaunajām māmiņām - veselas 150 laimīgās bija tikušas pie iespējas izpārdot arī savu lolojumu drēbītes atsevišķajā Andele Mandele Kids zonā.

Par spīti faktam, ka hipsteru ēra Latvijā tuvojas savam norietam, ko apstiprina arī eksperti, satraukumam, ka tirgošanās ar lietotajām drēbēm varētu zaudēt savu aktualitāti, vismaz pagaidām nav pamata - Kā norādījusi pasākuma organizatore Līva Jaunozola, Andeles mandeles popularitāte tikai aug, un, lai gan pasākums notiek četras reizes gadā, tas turpina pulcēt ļaužu tūkstošus.

To apliecina arī fakts, ka andelēšanās bijusi spiesta pārvākties uz divreiz plašākām telpām, un pat tad daļa dalību pieteikušo tirgotāju ir palikušas ''aiz strīpas''.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!