Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē tūkstošiem daiļā dzimuma pārstāvju pulcējās Ķīpsalas izstāžu hallē, kur norisinājās jau par pastāvīgu tradīciju kļuvušais lietoto apģērbu, apavu, aksesuāru un citu stilīgu nieciņu tirdziņš Andele Mandele Grand.

Šajā Andele Mandele lielizpārdošanā piedalījušās 750 pārdevējas, bet pasākuma popularitāti apliecināja garās rindas, kas sestdien veidojās pie Ķīpsalas halles - tūkstošiem dāmu vēlējās mesties "pērļu medībās" un par kārdinošām cenām savā īpašumā iegūt stilīgas mantas.

Pasākuma organizētāja Līva Jaunozola sociālajos tīklos paudusi gandarījumu par veiksmīgi aizvadīto tirgošanos un pat pieļāvusi domu, ka nākamā lielā Andele Mandele varētu notikt vēl plašākās telpās.

Pircēju viedoklis par vērienīgo tirdziņu gan atšķiras - lai gan visas vienbalsīgi slavē Jaunozolu par pasākuma organizāciju, kritiski vārdi tiek veltīti pārdevējām, kuras par nepamatoti augstām cenām mēģinājušas atbrīvoties no "pērļu" nosaukuma necienīgām mantām vai arī tirgojušas savalkātu apģērbu.

Tāpat neērtības radījusi drūzmēšanās autostāvvietā - tā kā pircējas un pārdevējas tur parkojušās uz savu galvu, izbraukšana no stāvvietas prasījusi gan daudz laika, gan krietnu devu nervu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!