Foto: DELFI

Sestdien, 7. septembrī, Skonto hallē pulcējās tūkstošiem modīgu lietiņu cienītāji, lai pirktu un pārdotu drēbes, apavus, aksesuārus un citus stilīgus nieciņus jau trešajā Andele Mandele Grand tirdziņā.

Kā pirms pasākuma norises informēja Andele Mandele rīkotāja Līva Jaunozola, lielajā Andele Mandele tirgū dalību bija pieteikušas 900 tirgotājas, un tas ir par 50 pārdevējām vairāk, nekā bija pieteikušās līdz šim masīvākajā "pērļu medību" pasākumā.

Arī no pircēju puses tirdziņš, kurā par muzikālo noformējumu rūpējās dīdžejs Markus Riva, guva milzīgu atsaucību, un cilvēku drūzma Skonto hallē mazinājās tikai dienas otrajā pusē, kad pārdodamo mantu krājumi bija izsīkuši.

Pēc vērienīgās tirgošanās prieku par pasākumu sociālajos tīklos pauda gan pārdevējas, gan pircējas - vienas lielījās, cik izdevīgi izpārdevušas sev vairs nevajadzīgās lietas, bet citas publicēja jauniegādāto mantu fotogrāfijas, jūsmojot par draudzīgajām cenām.

Tiesa, starp pasākuma apmeklētājiem bija arī neapmierinātie, kuri norādīja, ka daudzo cilvēku dēļ Andeles Mandeles norises vietā trūcis gaisa, kas andelēšanos pārvērtis par īstām mocībām, tomēr lielākā daļa vienprātīgi atzinusi, ka tas ir bijis nieks, salīdzinot ar prieku par pirkšanu un pārdošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!