Foto: Publicitātes foto

TV3 drosmīgajā attiecību šovā Precos ar svešinieku! nupat nosvinētas veselas trīs kāzas. Kamēr viens no pāriem izvēlējās klusu ceremoniju liecinieku klātbūtnē, pārējie divi sarīkoja lustīgas svinības. DELFI Izklaide piedāvā ekskluzīvus foto no abām ballītēm.

Atpūtas kompleksa Plosti vadītāja Zanda Štrausa un bārmenis Uģis Žogots precējās radu un draugu lokā uz kāda no Rīgas jumtiem. Abu tuvinieki ātri vien atrada kopīgu valodu, tāpēc ballītē netrūka līksmības.

Pāris bija izvēlējies tradicionālas svinības ar visu mičošanu, jautriem muzikantiem, dejām un amizantām spēlītēm, kurās ar prieku iesaistījās visi viesi. Tika saukti tosti, plēsti joki un daudz dejots. Par labu mūziku rūpējās kāzās iecienītais dziedātājs Andris Kivičs, Roberto Meloni un Elizabete Zagorska.

Savukārt pārdevējas Zaigas Biģeles un lidostas drošības dienesta darbinieka Raimonda Valpētera kāzu svnības īpašas padarīja tas, ka tajās satikās kurzemnieki un latgaļi, jo katrs mīlnieks ir no savas Latvijas malas. Arī šajā ballītē netrūka jautrības, bet jaunais vīrs pārsteidza ar savu dejotprasmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!