Sestdien, 16. maijā, Latvijas pārstāve starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Aminata Savadogo (attēlā) Vīnē piedalījās otrajā mēģinājumā, kur nodemonstrēja, kā papildinājusi savu tēlu.

Otrajā mēģinājumā zem dizaineres Līgas Bangas un viņas komandas darinātā tērpa atklājās ķermeņa zīmējumi, kuri pirmajā mēģinājumā vēl nebija - dziedātājas dekoltē zonu rotāja stilizēts putna simbols, un arī uz rokām bija tapuši ornamenti.

Jau vēstīts, ka savu Eirovīzijas tērpu Aminata atrādīja pirmajā mēģinājumā, un tas guvis pretrunīgu vērtējumu - kamēr vieni jūsmo, ka tik skaista kleita nevienai no Latvijas pārstāvēm līdz šim nav bijusi, citi ir neizpratnē par tumšā auduma ielaidumiem un citām detaļām. 

Atgādinām, ka Aminata Eiropas klausītāju un skatītāju sirdis ar dziesmu Love Injected mēģinās iekarot konkursa otrajā pusfinālā - ceturtdien, 21. maijā. Šobrīd gan mūzikas eksperti, gan bukmeikeri ir cerīgi noskaņoti un prognozē mūsu dziedātājai vietu finālā, kas ļautu Latvijai izrauties no sešu gadu ilgās neveiksmju ķēdes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!