Foto: DELFI

Maija vidū Rīgā norisinājās kāds svarīgs fitnesa pasaules notikums. Studio 69 tikās skaistāko un trenētāko augumu īpašnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Ukrainas, lai cīnītos Latvijas atklātajās bodibildinga un fitnesa kausa sacensībās.

Pasākums bija iespēja klātienē aplūkot desmitiem sieviešu un vīriešu, kuri ilgstoša darba rezultātā padarījuši savus augumus par muskuļotiem mākslas darbiem.

Konkursantu vidū bija arī vairāki trenēti skaistuļi, kuri ar saviem stāstiem un padomiem iedvesmojuši un motivējuši arī DELFI Izklaides lasītājus, piemēram, Sintija Katkeviča, Pēteris Rumpis un Eduards Ševčenko.

To, ka fitness patiešām domāts visiem, spilgti apliecināja Latvijas pārstāvis Aleksejs Petkevičs, kurš spējis tikt pie ideāli trenētas ķermeņa augšdaļas un fantastiskiem vēdera preses muskuļiem par spīti tam, ka ir piekalts ratiņkrēslam.

Latviešu fitnesa skaistuļiem izdevās tikt pie godalgām vairākās kategorijās. No pašmāju vīriešiem labākos rezultātus dažādās kategorijās uzrādīja Aleksejs Petkevičs, Maksims Kazaks, Eduards Ševčenko un Māris Kļaviņš, bet pirmo godalgu saņēmušo dāmu vidū bija pašmāju skaistules Elīna Gumenuka, Kristīne Freiberga un Laima Lāce.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!