Foto: Privātais arhīvs
Latvijas trenēto skaistuļu panākumu stāsti iedvesmo jau visu pasauli. Pasaules populārākais fitnesa interneta žurnāls starp 16 iedvesmojošākajiem ķermeņiem ievietojis arī mūsu Eduardu Ševčenko (attēlā).

Populārais fitnesa žurnāls bodybuilding.com izveidojis topu ar 16 cilvēkiem, kurus nosaukuši par "centības un disciplinētības" iemiesojumiem.

"Viņiem regulāri notiek tāda kā atlase. Tiek izvēlētas bildes un atlēti, no kuriem citi iedvesmojas. Protams, ir patīkami, ka tiec izvēlēts starp labākajiem," DELFI Izklaidei stāsta Ševčenko. Latviešu fitnesa treneris gandarīts par atzinību pasaules mērogā.

Topā iekļuvuši trenētu augumu īpašnieki, kuri savulaik bijuši apalīši vai švaki kaulu kambari. Arī Ševčenko stāsts ir apbrīnas vērts. Vēl 20 gadu vecumā puisis svēris vien 59 kilogramus, bet savā otrajā fitnesa treniņā noģībis, jo nav varējis izturēt slodzi. Nu viņš ir piemērs ne tikai Latvijas puišiem.

Treneris atklāj, ka viņam jau tagad ir daudz fanu visā pasaulē. "Mans ieguldījums ārpus Latvijas tiek ļoti pozitīvi novērtēts. Cilvēki vairāk izsaka pozitīvus komentārus, ne reizi nav bijis nekas negatīvs.

Pat nepazīstami cilvēki interesējas par maniem sasniegumiem sacensībās, raksta vēstules, prasa padomus par treniņiem un diētām," par to, ka izdodas iedvesmot pasauli veselīgam dzīvesveidam, priecīgs Ševčenko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!