Skaļākā ballīte šajā nedēļas nogalē norisināsies Pērnavā, kur no 6. līdz 8. augustam pulcēsies elektroniskās deju mūzikas cienītāji, lai līksmotu Weekend Festival.

Kā ziņo Igaunijas DELFI, Pērnavas pludmalē šonedēļ pilnā sparā rit teritorijas labiekārtošanas darbi, lai godam uzņemtu ballēties kāro ļaužu pūļus gan no Igaunijas, gan Latvijas un citām Ziemeļeiropas reģiona valstīm. 

Organizatori parūpējušies par dažādām ērtībām - uzslietas 1000 četrvietīgas teltis un iekārtotas īpašas aizslēdzamas VIP mājiņas. Patālāk no festivāla teritorijas būs arī parastā telšu pilsētiņa, un nakšņotājiem būs arī iespēja nomazgāties - 1. klases un VIP gultsvietās duša būs bez maksas, bet parastajā telšu pilsētiņā dzīvojošajiem šis prieks maksās trīs eiro. 

Tāpat teritorijā darbosies LUX tualetes, kas saskaņā ar igauņu mediju informāciju maksās divus eiro, kā arī, protams, ēdināšanas zona, dažādi bāri un atrakcijas.

Jau vēstīts, ka festivālā uzstāsies lielākā daļa šobrīd aktuālo un deju mūzikas mīļu iecienīto mākslinieku - programmā ir tādi vārdi kā Deivids Geta, Tiesto, Rudimental, Armīns van Būrens, Martins Gariks, Robins Šulcs un daudzi citi. Latviju festivālā pārstāvēs plaši pazīstamais [Ex] da Bass un DJ Gustavito.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!