Foto: DELFI
Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa bijusī sieva Evelīna (attēlā) arī pēc seksa skandāla un šķiršanās no tautas iemīļotā valsts vadītāja nav zaudējusi tautiešu mīlestību, bet pēc atvadīšanās no pirmās lēdijas goda viņai ir daudz vairāk laika darīt to, ko sirds kāro.

Nedēļas izskaņā Paides pilsētā norisinājies sarunu festivāls, kurā piedalījusies arī bijusī pirmā lēdija, lai iepazīstinātu cilvēkus ar Igaunijas produktiem, kā arī lai prezentētu savu jau par sensāciju kļuvušo grāmatu Kirju (Spilgtā).

Kā vēsta Igaunijas mediji, šajā pasākumā Ilvesa izskatījusies īpaši labi, un ikviens varēja pārliecināties, ka izraušanās no pienākumiem pilnās prezidenta sievas ikdienas ir nākusi sievietei tikai par labu. 

Jau vēstīts, ka jaunajā grāmatā bijusī prezidenta kundze ir atklājusi, kāpēc izjuka viņas un Ilvesa laulība

Šī grāmata aptver 12 manas dzīves gadus. Kad jūs aizvērsiet pēdējo lapu, šī tēma uz visiem laikiem tiks slēgta," intervijā par grāmatu teikusi Ilvesa, kas liek domāt - Igaunijas prezidenta pārstāvju līdz šim sniegtā informācija, ka Ilvesas grāmatā nebūs privātas informācijas par abu attiecībām, īsti neatbilst patiesībai.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!