Nereti cilvēki kā aizbildinājumu savam nesportiskajam dzīvesveidam un liekajiem kilogramiem izmanto faktu, ka strādā sēdošu darbu, bet sportam nepietiek laika. Fitnesa treneris un entuziasts Kristaps Vilde nāk talkā šiem cilvēkiem, piedāvājot treniņu programmu, kuru, iekļaujoties desmit minūtēs, ikviens var ērti izpildīt pat visšaurākajā birojā.

"Es esmu veselīga dzīvesveida entuziasts vārda tiešākajā nozīmē, jo gribu izglītot tautu par sporta un veselīga uztura nozīmi," sevi raksturo Vilde. Puisis ik svētdienu vada bezmaksas fitnesa treniņus tautai Grīziņkalnā, un nu viņš ir iedvesmas pilns likt iemīlēt sportu pat rūdītākajai biroja žurkai.

Viņš demonstrē, ka, lai veselīgi izkustētos, pietiek ar desmit minūtēm dienā un parastu biroja galdu un krēslu. Regulāri vingrojot pēc Vildes ekspresprogrammas, iespējams uzlabot ne tikai auguma aprises, bet arī veselību, atvadoties no sāpēm mugurā un citām ligām, kas nereti piemeklē sēdoša darba darītājus.

"Ar šādu izvingrošanos reizi dienā būs gana labi, lai uzturētu sevi formā un iegūtu lielisku pašsajūtu," sākt ar mazumiņu iedvesmo fitnesa treneris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!