Foto: DELFI

Tie telekanāla RīgaTV24 šova Misija Marss skatītāji, kuri, ieraugot komandu, sūkstījās, ka divas meitenes un četri puiši ir nepareiza kombinācija, nu sapratīs, ka ar proporciju viss kārtībā. Kā DELFI Izklaidei atklāj šova veidotāji, radušās nopietnas aizdomas, ka vienu no kosmonautiem meitenes nemaz neinteresē.

Kā atklāj šova veidotāji, aizdomas par to, ka viens no četriem 80 kubikmetros dzīvojošajiem puišiem ir homoseksuāls, radušās jau pirmajās dienās, kad komandai izvērtusies visai asa diskusija par dažādām minoritātēm.

Kad kāds no jaunajiem "kosmonautiem" sācis zākāt minoritāšu pārstāvjus, cits no puišiem manāmi sadudzis un uztvēris apvainojumus ļoti personiski.

Tas pats puisis, šovam sākoties, izpelnījies visai lielu seksīgās Stones uzmanību. Ņemot vērā faktu, ka Stone ir vienīgā brīvā meitene uz kuģa, viņas simpātijas varētu būt sapnis ikvienam no četriem puišiem, kuri tuvāko septiņu mēnešu laikā citas sievietes neredzēs.

Minētais "kosmonauts" uz Stones jūtām nav atbildējis un atstājis seksīgo meiteni komandas biedra Ralfa lenkšanai, kurš šobrīd arī apņēmīgi to dara.

Kā atklāj šova veidotāji, aizdomas par puiša citādo orientāciju pastiprina arī vēstis, ko viņi saņem no šova faniem. Konkrētajam "kosmonautam" izveidojies fanu pulks, kuri neslēpj, ka viņi ir geji, un jau pačukstējuši, ka arī šis puisis esot no viņu vidus.

"Tā kā pats puisis publiski pagaidām nav "iznācis no skapja", mēs, protams, nevaram tagad nosaukt viņa vārdu. Taču skaidrs, ka septiņus mēnešus šo noslēpumu paturēt pie sevis viņš nevarēs. Tuvākajā laikā mēs šo tēmu pacelsim arī pārrunās un diskusijās," interesantu nākotnes pavērsienu ieskicē šova veidotāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!