Foto: DELFI

Redzot, kā šovā Saimnieks meklē sievu trīs meitenes vecumā ap 20, kuras ieradušās ciemos pie Jāņa Šmita, pēc pāris stundām ar jauniepazīto puisi jau sadzer un kaislīgi skūpstās, klusēt vairs nespēj Latvijas seksa eksperts Edgars Toretto. Viņš uzsver – tas, kas notiek Šmita sētā, ir kauns un negods visiem iesaistītajiem.

"Pavērojot, kā Šmits uzņem meitenes savā sētā, varu teikt tikai vienu - viņa izturēšanās nav adekvāta un vīrieša cienīga. Meitenes ir ieradušās ciemos viņa saimniecībā, viņš viņas uzreiz piedzirda ar lēto alkoholu no vietējā veikaliņa un bučojas ar visām pēc kārtas.

No rīta viņš piedāvā viešņām salāpīties un uzjautrinās, kā visas piedzērušās. Vai tas ir vīrietis? Uzreiz skaidrs - puisim ir zems pašvērtējums, ja jau pirmajā tikšanās vakarā meitenes dzirda ar alkoholu. Jo alkohola ietekmē jau visi patīk," Sarunā ar DELFI Izklaidi sašutis Toretto.

Eksperts uzsver, ka par to, kas notiek Šmita sētā, pirmkārt jāvaino pats saimnieks, kurš pieļauj to, ka viņa saimniecība tiek reprezentēta šādā veidā. Protams, arī meitenes nav bez vainas.

"Tas ir ļoti, ļoti lēti no sievietes puses - televīzijā parādīt to, kā viņa piedzeras. Jā, var izdzert glāzi laba vīna, bet te meitenes visas Latvijas priekšā priecājas, ka pa nakti bijušas "komā", rāpojušas pa trepēm un no rīta neko neatceras. Nebrīnītos, ja kādai dzērumā sanāktu arī pārgulēt ar Šmitu.

Tāda uzvedība ļoti, ļoti pazemina sievietes vērtību. Šīs meitenes ir sevi pazemojušas visas Latvijas priekšā, un trakākais, ka dažām tur ir tikai 19 gadi," šausminās Toretto.

Viņš vēlas paziņot visām pusaugu meitenēm, kuras skatās šo šovu un, iespējams, nospriedušas, ka tas, ko dara Antra, Daiga un Kristiāna, drīz pēc iepazīšanās pieņemot no puiša glāzi stiprā dzēriena un metoties bučoties, nav stilīgi.

"Nevienam puisim nepatīk tādas meitenes. Jā, varbūt uz vienu nakti patīk, bet pēc tam džeki par viņām pasmejas. Un ja viņas sevi šādi parāda šovā, viņas kļūst par apsmieklu savā pagastā.

Meitenes ir ļoti jaunas un no laukiem, viņām šķiet, ka, dzerot un bučojoties visas Latvijas priekšā, viņas sevi parādīs kā baigās pieaugušās beibes. Reāli viņas ar šādu rīcību izskatās pēc lētām ielasmeitām," skarbo patiesību atklāj eksperts.

Vērojot, kā meitenes burtiski rauj Šmitu uz pusēm un klūp virsū viņa mutei, eksperts atklāj - uzvarējusi būtu tā, kura izturētos visvēsāk. "Ja kāda viņam atteiktu skūpstu, pateiktu, lai pagaida - tas džekam tā uzsistu asini!

Nevienam džekam nav interesanta meitene, kura pati karas kaklā, daudz intriģējošāk ir pašam pacīnīties. Un pirmais skūpsts taču ir tik intīms brīdis! Vai tiešām tam bija jānotiek kameru priekšā pie kokteiļa glāzes?

Diemžēl šīs jaunās meitenes visas Latvijas priekšā par sevi radījušas ļoti lētu iespaidu," secina eksperts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!