Foto: DELFI

Šova Saimnieks meklē sievu jaunākā dalībnieka Jāņa Šmita dzīvē ar līgaviņām noticis negaidīts pavērsiens. Viena no jaunajām mīlniecēm zaļumballē satrakojusies, izlakusi pudeli ruma un apkaunojusi sevi pa visu Burtnieku pagastu.

Šmits šajā sērijā veda savas abas sapņu meitenes Antru un Daigu (attēlā) uz zaļumballi un Jenny May koncertu. Kamēr Antra samierinājās ar to, ka viņa ir viena no divām, un labprāt izdejojās arī ar Šmita draugiem, Daiga uzreiz atklāja, ka viņa ir greizsirdīga, jo visa uzmanība netiek viņai vienai.

Kādā brīdī Šmitu pārtvēra draugi, privātā sarunā mudinot izvēlēties Antru. Pēc sarunas ar draugu Šmits atklāja, ka nožēlo Kristiānas sūtīšanu mājās.

Kamēr Šmits tērzēja ar draugu, Daiga bija pamanījusies izdzert visu ruma pudeli, reibumā nokrist uz deju grīdas un sasist galvu. Meitenes rozā kleita pēc kaunpilnā kritiena bija pamatīgi novārtīta dubļos.

Daiga steidza stāstīt saimniekam, ka tvērusi pēc pudeles un sākusi lakt no kakliņa, jo ļoti pārdzīvojusi šovā notiekošo. Viņai sāpot tas, ka saimnieks nepavada visu savu laiku ar viņu, bet tērzē arī ar Antru un saviem draugiem.

Šmits aizkadrā atzinās - iepriekšējās attiecību pieredzes dēļ viņu ļoti atbaida meitenes, kuras pastiprināti lieto alkoholu. "Ja meitene sadzeras un uzvedas tizli, tas man momentāni izsper korķus. Ja man tagad būtu jāizvēlas, Daiga izlidotu kā korķis," meitenes piedzeršanos skarbi komentēja Šmits.

Daiga gan uzsvēra, ka "katram tā mēdz gadīties", un sprieda, ka pārdzeršanās nebūs samazinājusi viņas izredzes tikt jaunās saimnieces godā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!