Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 5. novembra, vakarā LNT skatītāji varēja sekot līdzi, kā attīstās situācija šova Lauku sēta saimniecībā. Lai gan cīņa par ceļojumu uz Brazīliju vēl tikai nesen sākusies, kaislības virmot virmo, un dažiem nervi vairs netur.

Ja šova sākumā dejotājs Oskars (attēlā pa labi) no Mārupes, kurš sevi lepni dēvē par pilsētnieku, radīja pozitīva puiša iespaidu, tad pēkšņi viss mainījās – netiekot galā ar sarežģītajiem lauku darbiem, puisis sāka emocionāli ļodzīties.

Saimniece viņu iecēla par darbu vadītāju, kam bija jāuzmana celiņa bruģēšana, bet iecerētās darbošanās vietā sākās pilnīgs haoss – divas no šova daiļavām viņš norīkoja par dziedātājām, kam pārējie jāuzmundrina ar savām skaņajām balsī, un arī pats ik pa brīdim dziedāja Dona Dieviņu.

Tikmēr šova pasīvākais dalībnieks Agnis bija norīkots pie jumta likšanas darbiem, un arī tur situācija nebija labvēlīga darbu veikšanai. Pēc īpaši skaļas saplūkšanās, kad dalībnieki viens uz otru pacēla balsis, saimniece Agni un Oskaru ieslodzīja šķūnītī.

Oskara emocionālais stāvoklis kļuva arvien šaubīgāks – puisis pilnīgā nopietnībā kameru priekšā paziņoja, ka viņa garastāvokļa svārstības var ietekmēt laika apstākļus un ka viņš spēj staigāt pa ūdens virsmu, bet ieslodzījumā viņš lūdzās Agni ar viņu parunāt un kļūt par viņa "miera ostu".

Pēc izlaišanas no šķūnīša Oskars paziņoja, ka "Dieva nav" un meta kārtis galdā - tas jaukais un čaklais puisis, kas viņš bija pirms tam, esot tikai viena viņa personības šķautne, bet tagad viņš rāda otru – ne tik patīkamo, bet sev simpātiskāko.

Viņš savu stratēģiju bija nomainījis - tā vietā, lai ar visiem draudzētos, Oskars bija nolēmis visus psiholoģiski salauzt.

To gan viņš nepaguva, jo iekšējā balsojumā kolēģi, kurus puisis bija novedis līdz pilnīgam izmisumam, vienbalsīgi lēma smalko pilsētnieku sēdināt uz izbalsošanu, un cīņā ar nedēļas sliņķi Ingūnu viņš zaudēja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!