Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 29. oktobra, vakarā LNT skatītāju vērtējumam tika nodota šova Lauku sēta trešā sērija, kurā kaislības sita augstu vilni un no viena dalībnieka jau nācās atvadīties.

Pēc ierašanās Lauku sētā vissaspīlētākās attiecības izveidojās starp valšķīgo Violetu un cīnītāju Ingūnu, un, šovam uzņemot apgriezienus, antipātijas starp abām tikai aug.

Par ogļu piemešanu saspringtajai situācijai šoreiz parūpējās dejotājs Oskars, kurš pie pusdienu galda aizsāka slidenu diskusiju - kurš pirmajā izbalsošanā nebija turējis vārdu balsot pret Ingūnu.

Lai gan puišu vienošanos bija lauzis Mazais Mārtiņš, visi aizdomās par koalīcijas ignorēšanu turēja Violetu. Spraigajā vārdu apmaiņā Ingūna, nevarot izturēt blondās daiļaviņas mēles kulstīšanu, piesolīja viņai "starp brillēm".

Tas gan Violetu nemaz nesabaidīja, un viņa braši atcirta, ka lai Ingūna tik kaujas. Situāciju pēdējā brīdī izglāba Guntis, kurš dāmu cīkstiņu izšķīra, aplejot kaislīgās strīdnieces ar ūdeni.

"Lai sit, es no tā galīgi nebaidos," braši paziņoja Violeta, un Ingūna vēlāk atzina, ka tikai knapi noturējusies, lai draudus neīstenotu, un tad gan Violeta lidotu. Izskanēja arī draudi Violetu kādā stūrī "nomočīt".

Konflikts uzdzirkstīja arī starp saimnieci un Gunti - viņš nespēja samierināties, ka jāstrādā ar tik sliktiem instrumentiem, un nevairījās to visai asi paziņot arī saimniecei.

Rezultāts nebija ilgi jāgaida - kad saimniecei bija jāizvēlas nedēļas sliņķis, par to tika atzīts Guntis. Čaklākās strādātājas godu izpelnījās Violeta, bet iekšējā balsojumā visvairāk balsu saņēma Agnis.

Pupiņu lasīšanas sacensībās abu uz strīpas sēdošo vīru spēki bija vienlīdzīga, bet otrais pārbaudījums salauza Gunti - vīriešiem bija jāiever diegs piecās adatās, bet Guntim nervi neizturēja spriedzi un viņš padevās un kravāja somas, lai dotos mājup.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!