Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 22. oktobra, vakarā LNT skatītāju vērtējumam tika nodots šova Lauku sēta jaunās sezonas otrais raidījums, kurš ne vienu vien skatītāju atstāja pavērtu muti un satraukumā pukstošu sirdi.

Spēju radīt spriedzi un visā krāšņumā parādīt lauku sētā notiekošās gan labās, gan ne tik patīkamās lietas Lauku sētas veidotāji pierādījuši jau iepriekšējās sezonās, un arī šoreiz skatītājiem nebūs jāviļas - šovs knapi ieskrējies, bet starp dalībniekiem jau sākušies konflikti un šķelšanās.

Pēc ierašanās Beverīnas novada Rozītēs, kur saimnieko šerpā Valentīna Roziņa, dalībnieki novērtēja dzīves apstākļus un paēda saimnieces sarūpēto maltīti, bet ilgi vaļoties, protams, viņiem nebija ļauts - šīs sezonas sauklis ir "Lauku sētā darbs dzen darbu!" un to desmit ceļojuma uz Brazīliju kārotājiem neļauj aizmirst ne mirkli.

Kamēr vīri vairāk laika veltīja darbam, dāmu vidū, kā jau ierasts, virmoja emocijas. Drīz vien ar saimnieci un savu darbu partneri, dejot kāro Oskaru (abi attēlā) no Mārupes, saplūkties bija paguvusi pieredzes bagātā šovu dalībniece Violeta, kuras raksturīgākā iezīme, šķiet, ir runāt nedomājot - kas galvā, tas uz mēles.

Saimnieces un Oskara nelabvēlību gan viņa nopelnīja ne tik daudz ar vārdiem, kā darbiem vai, pareizāk sakot, to trūkumu - jau pirmajās dienās bija pamanīts, ka meitenei ir tendence aizlaisties no darba, pirms tas paveikts līdz galam, bet pati Violeta sev adresētos pārmetumus noraidīja, attaisnojoties, ka ne jau slaistīties, bet "pa ģēlu" gājusi.

Savas straujās dabas un valodiņas dēļ Violetai izdevies drīz vien tikt arī pie ienaidniekiem, bet saspīlētākās attiecības viņai ir ar Ingūnu, kura iemantojusi arī citu dalībnieku nelabvēlību - vienam nepatīk, ka viņa nav sievišķīga, cits pārmet, ka sievietei "putni galvā", vēl kādam šķiet, ka viņa par maz komunicē ar citiem.

Šī nepatika noveda pie tā, ka pirmajā izbalsošanā tika lemts - Ingūnai jādodas mājās. Tā kā pēc pirmās nedēļas saimniece nebija nedz izvēlējusies lielāko sliņķi, nedz iedevusi kādam imunitāti, ierastās sacensības starp diviem uz līnijas sēdošajiem nebija un iekšējā balsojuma rezultāts šķita nelabojams.

Jau lija asaras atvadu priekšnojautās, bet saimniece steidza kļūdu labot - viņa sadusmojās, ka pārējie dalībnieki nolēmuši sūtīt mājās vienīgo labo slaucēju, bez kuras Rozīšu galvenais rūpals - piens - būtu apdraudēts. Roziņa iedeva Ingūnai imunitāti, un viņa atgriezās pie pārējiem dalībniekiem.

Ir gan skaidrs, ka notikušais attiecības starp Ingūnu un Violetu neuzlaboja - kravājot čemodānus, Ingūna nikni klāstīja, ka Violeta sadziedājusies ar puišiem, lai tie balsotu pret Ingūnu, un savu lomu viņu labajās attiecībās spēlējis arī alkohols.

"Mani dzeršana neinteresē, mani interesē tikai sports. Bet tādas sportistes jau nevajag," pukojās Ingūna un veltīja konkurentei ne vienu vien skarbu vārdu, nevairoties draisko gaišmati nodēvēt arī par "cūku", un atliek tikai nepacietīgi gaidīt nākamo ceturtdienu, kad redzēsim, kā notikumi attīstīsies tālāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!