Foto: Publicitātes foto

Jau pavisam drīz pašmāju šovu fanus gaida vēl kāds priecīgs notikums – jauno sezonu uzsāks šovs Lauku sēta. Tajā startēs arī Violeta Stepanova (attēlā), no kuras, kā labi zina pašmāju šovu fani, var sagaidīt teju visu.

Violetai Lauku sēta būs ceturtais šovs - viņa piedalījusies Cīnītājā, TV zvaigznē, Precamies!?! un bija pieteikusies arī uz Saimnieks meklē sievu, kur puisis gan viņu neizvēlējās savu uz randiņu aicināmo pieciniekā.

Izskatīgā blondīne pauž sajūsmu par to, ka viņa izturējusi visas Lauku sētas atlases un iekļuvusi labāko desmitniekā no vairāk kā 400 pretendentiem. Tajā pašā laikā Violeta mazliet sabijusies atzīstas, ka lauku darbi viņai būs kas jauns. "Bērnībā, protams, dzīvoju laukos, bet tur nebija tādas saimniecības.

Tagad jau septiņus gadus dzīvoju pilsētā, un man nav saprotams - kā tie lauku cilvēki var tik agri celties? Zini kā, dzīvoklī jau neko nevajag darīt," sarunā ar DELFI Izklaidi smejas Violeta.

Taču nav tā, ka Violeta būtu kāda trauslā baltrocīte. Meitene savu izturību ekstremālos apstākļos jau pierādījusi šovā Cīnītājs, kura dalībniekiem nācās vairākas nedēļas dzīvot mežā. Kopš tā laika piedalīšanās realitātes šovos ir Violetas hobijs.

"Es no šoviem nekad nevaru nogurt! Man šovi ļoti patīk. Man nepatīk sēdēt uz vietas un vēl - man ļoti patīk, kad es redzu sevi pa televizoru. Un tā kā Lauku sēta neiet tiešraidē, šis šovs ir pavisam īpašs, jo pirmo reizi mūžā es sevi šovā redzēšu no pirmās sērijas līdz pat pēdējai," tīksminās Violeta.

Skatītāji atcerēsies, kā TV zvaigznes laikā smukā Violeta apveda ap stūri visu Latviju, notēlojot seksa ainu. Lauku sētā viņa sola tādas trakulības tomēr nedarīt. Lauku sētā Violeta apņēmusies būt patiesa, lai Latvija var novērtēt to, kāda viņa ir dzīvē.

"Kaut ko jau varētu sadomāt, bet neko tik traku vairs nē. Es nebūtu spējīga, piemāram, kaut kur paskriet plika. Puikas to varētu - kas gan viņiem ar zvaniņiem pakratīties. Mums meitenēm grūtāk - i to, i to, i šito vajag paslēpt," smejas Violeta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!