Foto: DELFI

Lauku sētas ceturtās sezonas gaidās izplatīta ziņa, ka šovam šogad būs jauns vadītājs – skatītāju iemīļoto Aleksandru Riekstiņu nomainīs raidījumā Četras istabas iepazītais Jānis Rāzna (attēlā). Taču šis vadītājs skatītājiem, iespējams, patiks vēl vairāk. Rāzna atklāj, ka šova ietvaros ir gatavs darīt pavisam dullas lietas.

Rāzna absolūti nav nobijies par to, ka nāksies konkurēt ar tik spilgtu tēlu, kāds bija Riekstiņš. "Tas taču ir ļoti labi. Riekstiņš ir uzlicis tādu labu, augstu latiņu, un tad ir jāmēģina viņu pārsist. Esmu pilnīgi par sevi pārliecināts, es zinu, ko es daru. Riekstiņa faktors man pilnīgi nav aktuāls," sarunā ar DELFI Izklaidi iedvesmas pilns ir Rāzna.

Jaunais Lauku sētas vadītājs sola, ka ar viņu skatītājiem būs, iespējams, pat vēl jautrāk, nekā ar Riekstiņu. "Es nebaidos darīt visādas muļķīgas lietas, un, ja runājam par uzbļaušanu - arī tur viss būs pilnīgi dabīgi.

Vienā raidījumā man ir visa emociju gamma. Sākot no pilnīgas pārlaimes, līdz pat tādam ķieģeļģīmim, ka nu neko. Vienu brīdi es viņus uzslavēju un riktīgi smaidu, bet nākamajā man jau jāsadod viņiem iekšās," par sevi kā šova vadītāju stāsta Rāzna, atklājot, ka viņam īpaši tuvs spraigais izbalsošanas moments, kad vadītājs ar izteiksmīgu žestu sasit šķīvi.

Arī vadītājs visu filmēšanas laiku dzīvo prom no mājām un ar visu sirdi ir iekšā Lauku sētas norisēs. "Man jābūt uz vietas, jo nekad jau nevar zināt, kurā brīdī pēkšņi sāksies kāds ekšens," stāsta šova vadītājs.

Šova kvēlākie fani atcerēsies, ka Rāzna savulaik pats Lauku sētā startējis kā dalībnieks. Ar šovu, kurā pats tā otrajā sezonā iekļuva labāko trijniekā, viņam saistās tikai pozitīvas atmiņas.

"Tagad atgriezties kā raidījuma vadītājam ir vienkārši bauda," atklāj Rāzna, piebilstot, ka vadītāja amatā jūtas vēl labāk. Bet Lauku sētas skatītājiem viņš, debitējot vadītāja amatā, sola īpašu pārsteigumu, lai apliecinātu to, ka ir vēl labāks kā Riekstiņš.

Rāzna svinīgi apsola visiem Lauku sētas skatītājiem - kad šova kaislības uzņems īpašus apgriezienus, viņš ekrānā metīsies pa pliko.

"Kā saka - ficuks nebūs redzams, bet pusmēnešus varu apsolīt," amizantu pavērsienu iezīmē Rāzna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!