Foto: Publicitātes foto

Otrdienas, 16. jūnija, pēcpusdienā notikusi fināla atlase atraktīvajam pašmāju realitātes šovam Lauku sēta. No 420 gribētājiem finālam izraudzīti 30 labākie, kuru spējas otrdienas vakarā izvērtēja šova veidotāji.

"Fināla trīsdesmitniekā bija tik daudz spēcīgu kandidātu, ka mēs labprāt paņemtu vairākus. Taču noteikumi paliek noteikumi - arī šogad šovā piedalīsies desmit dalībnieki - pieci vīrieši un piecas sievietes," DELFI Izklaidei atklāj šova režisors Andis Mizišs.

Visiem trīsdesmit fināla atlases dalībniekiem bija jāiztur dažādi pārbaudījumi. Visgrūtāk bijis tikt galā ar uzdevumu, kurā pārbaudīta dalībnieku savstarpējā saskarsme un rīcība konflikta situācijās. 

"Sadalījām visus grupā pa sešiem, septiņiem un astoņiem. Katrai grupai likām no sava vidus argumentēti izmest divus dalībniekus.

Te nu emocijas sita augstu vilni, jo īpaši sieviešu pulkā. Izvērtās kārtīga ķengāšanās, kas ļāva iepazīt kandidātu patieso būtību," atlases detaļas atklāj šova veidotājs un neslēpj - no trīsdesmitnieka radošā komanda jau izvēlējusies piecus labākos vīrus un četras dāmas, kuru personības pagaidām tiks turētas noslēpumā.

Savukārt piekto dāmu no trim kandidātēm varēs izvēlēties skatītāji, balsojot portālā skaties.lv, sākot no 18. jūnija. Jau jūlija sākumā desmit laimīgie tiksies kādā lauku sētā, kura šogad kā skatītājiem, tā dalībniekiem sagādās īstu pārsteigumu.

Visu jūliju lauku sētā risināsies jautras sacensības, kuras skatītāji TV ekrānos varēs baudīt rudenī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!