Foto: DELFI

Oktobra vidū pie skatītājiem atgriezīsies viens no populārākajiem pašmāju televīzijas projektiem - šovs Lauku sēta. Jaunajā sezonā desmit brašuļi no dažādām Latvijas malām cīnīsies par ceļojumu uz Brazīliju, un DELFI Izklaide piedāvā nedaudz tuvāk iepazīties ar šova varoņiem.

Mārtiņš (29) no Talsiem


Foto: DELFI

Divu bērnu tēvs, kurš ikdienā nodarbojas ar stādu un puķu audzēšanu. Piesakoties šovam vēlas iegūt jaunus draugus un iemaņas lauksaimniecībā. Taču ilgojas pēc ģimenes un pārdzīvo, ka mēnesi viņiem darbus nāksies paveikt bez viņa.

Ingūna (37) no Gulbenes novada


Foto: DELFI

Divu bērnu mamma, kura kopā ar bērniem dzīvo laukos un rūpējas par govīm, cūkām un vistām. Labi gatavo ēst un vēlas glābt Latvijas laukus.

Ilona (52) no Madonas novada


Foto: DELFI

Ilonai ir pieci bērni, trīs no tiem pašas. Viņai ir viens mazbērns, taču Ilona vēl nejūtas kā vecmāmiņa. Ikdienā strādā par ārsta palīgu neatliekamajā palīdzībā, arī šovā uzņēmusies medmāsiņas lomu. Šovā piedalās, lai izrautos no ikdienas rutīnas.

Oskars (28) no Mārupes


Foto: Publicitātes foto

Izteikts pilsētas zēns, kurš pēdējo reizi lauku darbiem pieskāries agrā bērnībā. Oskara šarms paspējis savaldzināt ne tikai citas šova dalībnieces, bet arī mājas saimnieci. Aizraujas ar dejām un dancina arī Lauku sētas govis.

Guntis (50) no Mērsraga


Foto: Publicitātes foto

Divu bērnu tēvs, kuram nepatīk būt vienam. Šovā meklē piedzīvojumus. Guntis ir straujas dabas, tādēļ rūpīgi seko līdz, lai nesataisītu ziepes šova laikā.

Mārtiņš (27) no Ventspils


Foto: DELFI

Kārtīgs latvietis ar celtnieka iemaņām un dotībām. Pirmajās dienās viņa virsvadībā Lauku sētā jau gandrīz uzbūvēta cūku kūts, un saimniece sagatavojusi vēl dažus darbiņus jaunajam censonim.

Violeta (22) no Aizkraukles rajona


Foto: DELFI

Neskatoties uz to, ka nāk no piecu bērnu ģimenes, Violeta ir ļoti pašpārliecināta meitene, kurai patīk asas izjūtas. Šovā meklē jaunas emocijas un piedzīvojumus.

Evija (28) no Valkas


Foto: DELFI

Evija piedalās šovā pateicoties skatītāju balsojumam portālā Skaties.lv. Spītīga, neatlaidīga un ar lielām darba spējām. Mājās aizraujas ar tomātu un garšaugu audzēšanu, kā arī spēlē amatierteātrī. Šovā meklē nebijušas emocijas, vēlas pārbaudīt savu izturību un darba spējas.

Arta (22) no Līvānu novada


Foto: DELFI

Lai arī neizskatās, Arta pati sevi uzskata par tipisku lauku meiteni, jo visu mūžu pavadījusi laukos un lieliski pieprot arī lauku darbus. Šovā piedalās, lai iegūtu jaunas zināšanas par lauku darbiem un tālāk vērtīgo pieredzi izmantotu savu vecāku saimniecībā.

Agnis (40) no Tukuma


Foto: DELFI

Četru bērnu tēvs, kurš vēlas iepazīties ar interesantiem cilvēkiem, taču nebaidās arī sabojāt attiecības, ja nāksies aizstāvēt savu taisnību. Kā lielāko izaicinājumu šovā saskata celšanos agri no rīta, jo esot izteikta pūce.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!