Pašmāju parodiju seriāla Redz Matilde veidotāji nofilmējuši amizantu versiju par reālajiem notikumiem fitnesa klubā, kad tur ierodas vienkāršs cilvēks. Sajūtas, kādas, pirmo reizi ierodoties sporta klubā, pārdzīvo video galvenā varone, būs pazīstamas ikvienam, kurš reiz bijis kautrīgs iesācējs.

Video galvenā varone mazajā filmiņā atklāj tipiskas sievietes izjūtas brīdī, kad parādās "ziemas riepa" un jādodas uz sporta klubu ar to cīnīties.

Ikviens noteikti piedzīvojis to sajūtu, kad šķiet, ka apkārt vieni vienīgi fitnesa skaistuļi jaunāko kolekciju sporta tērpos, bet pašam mugurā humpalu krekls un kājas uz stepa soliņa pinas tā, ka bail nokrist.

Ikvienam, kas reiz bijies iesācējs, pazīstama sajūta, kad, neveikli izpildot kādu kustību, šķiet, ka visi trenētie skaistuļi šausmās iepleš acis.

Vai arī brīdis, kad pats esi apmierināts ar treniņā paveikto, bet te ceļā gadās kāda sapucēta daiļaviņa ar perfektu augumu, kas atkal liek justies kā mazai tauku bumbiņai un, iespējams, pat nolemt - sports nav domāts man. To visu un vēl citas šausmas, kas jāiztur amatierim fitnesa zālē, iespējams iepazīt video.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!