Foto: Publicitātes foto

27. novembra vakarā Ventspils Livonijas ordeņa pilī Ventspils mērs Aivars Lembergs apprecēja savu mīļoto Kristīni Krasovsku. Lembergs atklāja, ka medusmēnesī pēc kāzām nedosies, taču tapis zināms, kur pāris devies lustēties nedēļas nogalē pēc kāzu svinībām.

DELFI Izklaidei atklāj konkursa Vecmāmiņa 2015 organizatore Elita Drāke, Ventspils mērs pēc kāzu svinībām un eglītes iedegšanas Ventspilī svētdien negaidīti ieradies omīšu konkursa finālā, lai klātienē novērtētu 12 Latvijas iedvesmojošākās vecmāmiņas.

Konkurss notika Jūrmalas Kultūras centrā un, kā atklāj Drāke, Lembergu ģimenes parādīšanās tajā bijis negaidīts, taču ļoti patīkams pārsteigums.

"Biju pamatīgi pārsteigta un iepriecināta reizē. Lemberga ierašanās Jūrmalā uz finālu ir ļoti laba un pozitīva zīme. Tas nozīmē, ka vecmāmiņu aktivitātes, kas vairāku mēnešu laikā izpaudās labdarības pasākumos un kopīgās lūgšanās par Latviju, ir pamanītas.

Ir ļoti patīkami uzzināt, ka mūsu aktivitātes atbalsta Lembergu ģimene," DELFI Izklaidei prieku pauž Drāke.

Uz pasākumu Lembergu ģimene ieradās eleganti saposusies, līdzi bija paņemts arī Lemberga sievas dēliņš (ģimene attēlā). Kristīne bija tērpusies elegantā smilšu krāsas mētelī, un izskatījās lieliski. Tikai zinātājs varēja nojaust, ka viņa jau nākamā gada sākumā kļūs par mammu abu pirmajai kopīgajai atvasītei.

Ģimene ar interesi vērojusi Vecmāmiņa 2015 konkursu, jūtot līdzi uzņēmīgajām omītēm. Tas, ko Lembergu ģimene un citi pasākuma viesi redzēja uz konkursa skatuves, jau pavisam drīz būs bildēs baudāms arī DELFI Izklaide lasītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!