Sekojot labākajām ārzemju mūzikas tradīcijām, pēdējo gadu laikā arī Latvijas mākslinieki sākuši savā starpā sacensties par to, kurš savos video klipos iekļaus pēc iespējas neķītrākas ainiņas.

Šī gada martā par pikantākā klipa autoru tika kronēts Nils Ketners, bet nu viņu no troņa gāž reperis Dreff, kurš savu jauno hitu papildinājis ar īpaši provokatīvu video.

DELFI Izklaidei atklāj Dreff, dziesmas Dzīvesveids teksts un video stāsta par krāšņo dzīvi Rīgas naktsklubos. Dreff praktiski ik nedēļu palutinot savus fanus ar jaunu singlu, taču šoreiz viņš esot īpaši "piedūries".

"Kas no tā sanāca, to spriest jums. Katrā ziņā, esmu laimīgs ar rezultātu un ar to, ka nestāvu uz viena viļņa mūzikas ziņā. Esmu vienmēr meklējis savu zelta vidusceļu un ierakstījies daudz un dažādos mūzikas žanros.

Atveidoju spilgtu amerikāņu repa prototipu. Sākot ar nakts uzdzīvi klubos, beidzot ar marihuānas smēķēšanu lielos kvantumos, kā tas parasti notiek amerikāņu mūzikas video," to, ka ietekmējies no pasaules standartiem, nenoliedz Dreff.

Dzīvesveids video pārspēs visas Latvijas mūzikas un mākslas gardēžu cerības. Ja iepriekšējos Latvijas pikantajos klipos dibentiņi un pupiņi tika vien cienīgi izrādīti, Dreff video labumi tiek zibināti mūzikas ritmā un kratīti brīžiem pat straujāk, nekā kārumnieka acs spēj to tvert.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!