Foto: AFP/Scanpix

Ekstravagantā popdziedātāja Lady Gaga (attēlā) jau senāk atzinusies, ka viņa tikusi izvarota. Nesen mūziķe sniegusi interviju, kurā pastāstījusi par savām izjūtām un to, kā šis baisais uzbrukums viņu izmainījis.

Jau pērnajā gadā 29 gadus vecā Gaga publiski izteicās, ka viņa pirms vairākiem gadiem izvarota. Aizvadītajā nedēļā video intervijā izdevumam The New York Times viņa beidzot atklājusi sīkākas detaļas par sāpīgo pāridarījumu.

Kā atklājusi dziedātāja, viņa bijusi 19 gadus veca, kad izvarota. Šo baiso noslēpumu viņa rūpīgi glabājusi aptuveni septiņu gadus. Lady Gaga ilgu laiku vainojusi sevi pie tā, kas noticis, un šis starpgadījums uz viņas psihi atstājis neizdzēšamu iespaidu.

Kā skaidrojusi māksliniece, viņa vienmēr ģērbusies un izturējusies provokatīvi. Šī iemesla dēļ mūziķe sev pārmetusi, ka pati izaicinājusi varmāku viņai uzbrukt. Lady Gaga bija nepieciešami vairāki gadi, lai beidzot aptvertu, ka viņa bijusi upuris un izvarošanai nav nekāda attaisnojuma.

"Es nevienam neko neteicu vismaz septiņus gadus. Es nezināju, ko par to [izvarošanu] domāt, nezināju, kā to pieņemt. Man nebija ne jausmas, kā pārstāt sevi vainot pie tā," kas noticis, intervijā stāstījusi dziedātāja.

Tāpat mūziķe nav slēpusi, ka izvarošana pilnībā mainījusi viņas dzīves vērtības un uzskatus. Tiesa, varmākas vārdu gan viņa paturējusi noslēpumā. Pilnu interviju iespējams noskatīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!