Foto: LETA

Nedēļas nogalē Rīgas naktsklubā XXL norisināsies geju skaistumkonkurss Mr.Gay Baltics 2016, un jau piektdienas vakarā izklaides vietā sākusies nopietna gatavošanās svarīgajam pasākumam.

Baltijas skaistākā geja titula īpašnieks tiks noskaidrots sestdienas, 19. decembra, naktī, bet piektdienas pievakarē klubā norisinājās ģenerālmēģinājums.

Lai gan sākotnējā informācija liecināja, ka konkursā tradicionāli piedalīsies seši puiši - pa diviem no katras Baltijas valsts -, dzīve ieviesusi korekcijas. Latviju pārstāvēs tikai viens dalībnieks, jo otrs ir salauzis kāju.

Puiši ir 18 līdz 19 gadus veci, un konkursa galvenā balva ir ne tikai tiesības doties uz starptautisko konkursu Mr.Gay Europe 2016, bet arī 1000 eiro.

Konkursā tiks vērtēts gan dalībnieku izskats, gan dejas prasmes un citi talanti, kurus visspilgtāk būs iespēja izpaust mājās sagatavotajā priekšnesumā.

Starp žūrijas locekļiem ir arī Nikolajs Bogdanovs, kurš šogad Latviju pārstāvēja konkursā Jaunais vilnis, bet savulaik pats piedalījās un uzvarēja Baltijas geju skaistumkonkursā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!