Foto: Privātais arhīvs
Slavenās Krištopanu ģimenes gaitu faniem bijušā premjerministra Viļa Krištopana jaunākā atvase Nikola (attēlā) palikusi atmiņā kā enerģijas pilna un mazliet apaļīga ballīšu meitene. Tāda viņa bija vētrainajos pusaudžu gados, taču pēc 20 gadu sliekšņa pārkāpšanas Nikolu knapi var atpazīt – viņa izaugusi par elegantu jaunu dāmu.

Kā jau lielākā daļa Latvijas jauniešu, arī Nikola aktīvi rosās sociālajos tīklos. Viņai ir arī savs Instagram foto blogs, kur Krištopanu atvase sapulcējusi jau gandrīz pusotru tūkstoti fanu.

Savu foto blogu Nikola veido pēc visām labākajām Instagram tradīcijām. Meitene publicē gan pašbildītes, gan gleznainus attēlus ar Latvijas ārēm, gan ceļojumu bildes un kadrus no ballītēm.

Vislielāko atzinību "patīk" sirsniņu veidā izpelnās tieši viņas selfiji, un tam ir loģisks izskaidrojums. Nikola, kuru ballīšu draugi atceras kā omulīgu tusētāju, pēdējā laikā izskatās fantastiski.

Ar sporta palīdzību Nikola tikusi pie perfekta auguma, un nevar nepamanīt, ka meitenes ģērbšanās stils kļuvis elegantāks. Nikola bieži izvēlas tumšas krāsas tērpus, kombinējot ar izteiksmīgiem aksesuāriem. Tāpat Nikola ir pārstājusi eksperimentēt ar matu krāsām un ataudzējusi savus dabīgos matus, kas viņai lieliski piestāv.

Krištopanu jaunākā atvase faniem piedāvā ne tikai bildes. Meitene regulāri dalās arī savās pārdomās par dzīvi, publicējot iedvesmojošus, smeldzīgus un pārdomu vērtus tekstus.

Ar Nikolas foto blogu iepazīties un pievienoties iedvesmojošās meitenes fanu pulciņam var šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!