Foto: F64

Latvijas smalkā sabiedrība sākusi sačukstēties par attiecību krīzi slavenajā Krištopanu dinastijā. Šoreiz tiek trītas mēles par to, ka pačibējušas ekspremjera Viļa Krištopana dēla Kristapa un šova Pelnrušķīte zvaigznes Kristīnes Lepnānes (attēlā) mīlas jūtas.

Kristapa un Kristīnes attiecības sākās 2012. gadā, laikā, kad Kristīne guva pēkšņu slavu kā šova Pelnrušķīte dalībniece. Jau nākamā gada pavasarī pasaulē nāca abu atvasīte Džems.

Mazajam Džemam ir vien divarpus gadiņi, taču žurnāls Privātā Dzīve jau ziņo par to, ka pāris jau kādu laiku dzīvojot šķirti. Kristīne žurnālam nav vēlējusies atbildēt, kas noticis ar abu attiecībām, taču informācija abu sociālajos tīklos iezīmē skumju ainu.

Abi savos Facebook profilos labprāt publicē bildes no ģimeniskām aktivitātēm kopā ar mazo Džemu, taču pāra kopbildes sociālajos tīklos vairs neatrast. Kristīne Facebook kā savus ģimenes locekļus norādījusi vairākus savus un Kristapa radiniekus, taču paša Kristapa šai pulciņā nav.

Meitenes nupat absolvējusi Banku augstskolu un iepriecinājusi fanus ar izlaiduma bildēm. Acīgākie novērojuši, ka zīmīgajā dienā Kristapa nav Kristīnes sveicēju lokā, turklāt viņas pirkstā vairs nerotājas arī mīļotā dāvātais briljanta gredzens.

Kā ziņo Privātā Dzīve, Ziemassvētkos Kristaps esot draugiem atrādījis attēlu, kurā pozē pie eglītes kopā ar Džemu un savu otru dēlu Kristapu Houpu. Puisis attēlu parakstījis ar tekstu "ģimenes eglīte", lai gan Kristīnes tajā nav bijis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!