Foto: Vida Press

60 gadus vecais Holivudas aktieris Mels Gibsons jau vairākus mēnešus ir kopā ar par sevi 26 gadus jaunāko Rozalindu Rosu (abi attēlā). Šī savienība izpelnījusies ne tikai lielu mediju, bet arī sabiedrības interesi, un filmu zvaigznes draudzenītei tas nemaz nav pa prātam.

Aizvadītās nedēļas nogalē Gibsons kopā ar savu mīļoto apmeklēja Golden Globe balvu pasniegšanas ceremoniju Losandželosā. Starmešu gaismas, fotogrāfu zibšņi un žurnālistu interese ļoti nogurdinājusi aktiera draudzeni. To izdevumam The Daily Mail pastāstījis tuvs Rosas draugs Devons Maitozo.

Vīrietis atklājis, ka Rozalindai, kura cenšas iekarot Holivudu kā filmu scenāriju autore, ļoti nepatīkot mediju uzmanība, kas tiek pievērsta viņas attiecībām ar Gibsonu.

Rosai neesot pa prātam, ka medijos viņa tiek atspoguļota kā Gibsona "jauniņā draudzenīte". Tā vietā viņa vēlētos, lai lielāka ievērība tiek pievērsta viņas profesionālajiem sasniegumiem, nevis attiecībām ar aktieri.

Kā stāstījis Maitozo, Rosa vēlas izvairīties no iekļūšanas skandālos, un viņai nepatīk, ka attiecības ar Gibsonu medijos pasniegtas kā kaut kas ārkārtējs un sensacionāls.

"Viņa ir jauna meitene, kura vēlas īstenot savus mērķus bez jezgas un pastiprinātās intereses, kas viņai šobrīd pievērsta," stāstījis Rosas draugs.

Runas, ka par Gibsona izredzēto kļuvusi jauniņā Rosa, pirmo reizi izskanēja aizvadītā gada vasaras sākumā, un drīz vien paparaci abus arī izdevās iemūžināt kopā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!