Foto: Aleksandrs Sokolovs

Pašmāju skandalozais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs atkal licis trīt mēles. Šonedēļ viņš publiskojis foto, ar kuriem vēlējies pierādīt mūžveco patiesību, ka nav neglītu cilvēku - ir tikai slikti fotogrāfi.

Jaunākajā fotosesijā Sokolovs bildējis savu paziņu - 33 gadus vecu sievieti, kura, kā pati atzinusi, pēc bērniņa piedzimšanas ir "palaidusies" un pieņēmusies svarā.

Sievietei garšojot meduskūkas, ar sportu viņa nenodarbojas, un šis komplekts novedis pie astoņiem liekiem kilogramiem. Fotogrāfs vēlējies pierādīt, ka arī tad, ja augums nav ideālā formā, sievieti ir iespējams nofotografēt tā, ka par to neviens pat nenojauš.

"Kad es ieraudzīju tos selfijus, man uzreiz viss kļuva skaidrs. Vēderu ir vai nu vispār jāslēpj, vai jāfotografē tā, lai tas būtu nostiepts. Dēļ liekā svara krūtis arī bija kļuvušas lielākas, bet forma nav perfekta – tātad jāfotografē ar izlocītu muguru un rokām paceltām uz augšu.

Lai āda izskatītos gludāka, mēs izmantojām bērnu eļļu. Vēl sievieti tievāku var padarīt, ja fotogrāfijā nevar redzēt ķermeņa kontūras. Tāpēc es viņu fotografēju gultā tā, lai viņa mazliet iegrimtu melnā audumā," knifiņus atklāj Sokolovs. Par jaunākajām fotogrāfijām iespējams nobalsot fotogrāfa mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!