Foto: Instagram.com/citylightslover/
Mediju ievērības lokā nonācis 23 gadus vecais amerikānis Eštons Kolbijs (attēlā). Puisis, kurš pasaulē nācis kā sieviete un savulaik pat piedalījies skaistumkonkursos, pirms pāris gadiem nolēmis sekot savam īstajam dzīves aicinājumam un pārtapt par vīrieti.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Kolumbusā dzīvojošais puisis pirms aptuveni četriem gadiem sācis lietot hormonus, lai no sievietes kļūtu par vīrieti. Kā žurnālistiem pastāstījis Eštons, ilgu laiku viņam nācies slēpt savu patieso dzimumu.

Eštons jau agrā bērnībā sapratis, ka piedzimis "neīstajā" ķermenī. 13 gadu vecumā viņš draugiem un radiem paziņojis, ka ir lesbiete. Tiesa, viņš turpinājis dzīvot kā sieviete, pat piedalījies skaistuma konkursos un mērķējis uz Mis Amerikas titulu.

Foto, kuros Eštons iemūžināts pirms aptuveni septiņiem gadiem, apliecina, ka toreiz viņš izskatījies pavisam citādāk nekā šobrīd. Viņa formas bijušas sievišķīgas, bet sejas vaibsti - smalkāki. Savukārt puiša galvu rotājušas blondas, garas cirtas.

Eštons žurnālistiem pastāstījis, ka laikā, kad viņš vēl izskatījies pēc sievietes, daudzi viņu apskauduši. Arī komplimenti biruši kā no pārpilnības raga, taču viņš nav bijis mierā ar sevi - tirdījis nemiers.


2012. gadā viņš beidzot saņēma drosmi īstenot kvēlāko sapni - kļūt par vīrieti. Eštons sācis lietot hormonus, un paša tēvs viņam iedevis naudiņu krūšu amputācijas operācijai.

First Day of Testosterone vs. Today 3+ Years. I don't think I've ever shown the first picture before. I think only the person who took it has seen it. I was smiling because I was just about to open this amazing new chapter in my life. But I was so skinny and depressed. That day was the turning point from the lowest point in my life. When I say medically transitioning saved my life I'm saying that literally. I wasn't eating. I hated my body. I seriously wanted to die. You can see it in the way I look. I was scared to show this picture because it is a physical embodiment of how badly I was struggling. People need to know that I didn't go from a beauty pageant contestant to a man. I hit rock bottom between then. I had to relearn to love my body. I did a lot of damage from way I treated my body. I'm still learning and I will never stop learning more about how to treat myself with love and dignity. People need to understand that transitioning isn't for anyone else. It's for you. It's your body. You don't have to be ripped to be a man. You don't have to lift weights. It is okay to have that goal. I have that goal. I want to be the strongest version of myself in all aspects of my life. But that means mental and emotional health too. Start there. It will impact every aspect of your life including your body. #extremelylong #but #important #liveauthentically #ftm #transgender #trans #topsurgery #testosterone #hrt #lgbtq #nofilter

A photo posted by Ashton Colby (@citylightslover) on Sep 26, 2015 at 5:16pm PDT

Pa šiem gadiem Eštons piedzīvojis pamatīgas vizuālās pārvērtības. No blonda "zaķa" viņš kļuvis par pievilcīgu, muskuļotu vīrieti. Šobrīd puiša dzīve nostabilizējusies - viņš dzīvo kopā ar mīļoto meiteni un studē augstskolā.

Eštons pagaidām nav gatavs žurnālistiem atklāt savu agrāko vārdu. Kā pastāstījis puisis, daudzi bijuši neizpratnē, ka viņš no seksīgas sievietes nolēmis pārtapt vīrietī. Tāpat viņš atklājis, ka vēl nav nolēmis, vai veiks pilnu dzimuma maiņas operāciju.

"Būt par blondu skaistuli nebija mans patiesais "es". Esmu daudz laimīgāks kā vīrietis. Es neilgojos pēc kleitām un kosmētikas - man patīk mani bicepsi un rugāji. Tāds es esmu patiesībā," žurnālistiem stāstījis Eštons.

Almost a year with this cutie. @tinybrownprincess

A photo posted by Ashton Colby (@citylightslover) on Jan 29, 2016 at 9:19pm PST

2015 was the warm up. Hello, 2016. 🌙

A photo posted by Ashton Colby (@citylightslover) on Dec 31, 2015 at 8:11pm PST

Art date. 🎨

A photo posted by Ashton Colby (@citylightslover) on Dec 13, 2015 at 3:45pm PST

Caught in the rain realness.

A photo posted by Ashton Colby (@citylightslover) on Oct 28, 2015 at 7:36am PDT

2 Cool 4 School. ✌️#fam #princesspeanut @rachelccolby

A photo posted by Ashton Colby (@citylightslover) on Oct 31, 2015 at 2:58pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!