Foto: DELFI

Sestdien, 13. februārī, Rīgā norisinājās kārtējais apģērbu, aksesuāru, apavu un citu modīgu lietu izpārdošanas pasākums Andele Mandele Grand. Tūkstošiem meiteņu no visas Latvijas devās uz Ķīpsalas halli, lai piedalītos lielajās pērļu medībās.

Lielā tirgošanās Ķīpsalā norisinājās no vienpadsmitiem rītā līdz pat pieciem vakarā. Kā pirms tam vēstīja pasākuma organizatori, šoreiz masveida andelēšanās vienkopus pulcēja gandrīz 800 pārdevējas.

Rūpējoties par pasākuma dalībnieku un apmeklētāju labsajūtu, Andeles Mandeles rīkotāji bija centušies nodrošināt pēc iespējas ērtākus un patīkamākus iepirkšanās apstākļus.

Grandiozajai izpārdošanai bija atvēlēts gana liels plašums – aptuveni desmit tūkstoši kvadrātmetru. Savukārt enerģiju piekusušās iepirkšanās fanātes varēja atjaunot atpūtas zonā, iemalkojot kādu atspirdzinošu dzērienu vai kafiju un pamielojoties ar uzkodām.

Organizatori nebija piemirsuši arī par pašiem jaunākajiem pasākuma apmeklētājiem – Andeles Mandeles ietvaros jau ceturto reizi norisinājās rokdarbu tirdziņš, kurā bērni varēja izpārdot savus darinājumus.

Par muzikālo noformējumu parūpējās DJ Toms Grēviņš, un Ķīpsalas hallē savs stūrītis bija atvēlēts arī labdarībai. Tajā bija iespējams ziedot drēbes un apavus, kas vēlāk tiks nogādāti tiem, kam nepieciešama palīdzība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!